Advertisement

Manavgat Yangin - MANAVGAT'TA ORMAN YANGINI ÇIKTI - Lider Gazete: Antalya ... : More images for manavgat yangin »

Manavgat Yangin - MANAVGAT'TA ORMAN YANGINI ÇIKTI - Lider Gazete: Antalya ... : More images for manavgat yangin ». Yangın nedeniyle bir mahalle daha boşaltıldı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Kanalımıza abone olmak i̇çin :

Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ...
Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... from foto.sondakika.com
12 hours ago · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Jul 29, 2021 · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı.

Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for manavgat yangin » Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 12 hours ago · manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Jul 29, 2021 · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56.

Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı.

Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ...
Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ... from icdn.ensonhaber.com
Kanalımıza abone olmak i̇çin : Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Jul 29, 2021 · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti. More images for manavgat yangin »

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar,kavaklı,kasaplar,kalemler mahallelerindeki ,yangın şehir merkezine kadar ulaştı.(iş yerleri ve evler boşaltılıyor) çakal deresinden. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for manavgat yangin » Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Jul 29, 2021 · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. 12 hours ago · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. 12 hours ago · yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 12 hours ago · manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi.

Manavgat'ta ki yangının boyutu gün ağırınca ortaya çıktı!
Manavgat'ta ki yangının boyutu gün ağırınca ortaya çıktı! from www.61saat.com
Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

12 hours ago · manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte manavgat şehir merkezine ulaşırken, manavgat şelalesi'ne girişler kapatıldı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar,kavaklı,kasaplar,kalemler mahallelerindeki ,yangın şehir merkezine kadar ulaştı.(iş yerleri ve evler boşaltılıyor) çakal deresinden. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi.

Posting Komentar

0 Komentar